Het symposium 2020 staat in het teken van ‘Grip op je leven’

Op zaterdag 10 oktober a.s. vindt deel 1 van de zesde editie van het nationale Borstkankersymposium plaats. Evenals voorgaande jaren een informatief en als uiterst waardevol bestempeld samenzijn. Ook dit jaar zullen vele (ex)borstkankerpatiënten uitkijken naar deze dag waarop zij ondermeer over de laatste medische ontwikkelingen worden geïnformeerd en kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen.
Voor borstkankerpatiënten zijn de tijden door corona echter nog onzekerder geworden. Diagnoses worden later gesteld, behandelingen worden uitgesteld. Hoe hou je dan nog grip op je leven?

Grip op je leven
De bestrijding van het corona virus gaat momenteel gepaard met beperkingen op sociaal gebied. En wij weten niet hoe de situatie in het najaar zal zijn. Ook de stichting ‘Jij speelt de Hoofdrol’ is daarom genoodzaakt een andere vorm van ‘ontmoeten’ te laten plaatsvinden.
De fysieke bijeenkomst maakt daarom plaats voor vier online te volgen sessies, verdeeld over twee dagen. Het thema ‘grip op je leven’, blijft gehandhaafd. Juist daar is in tijden van nu enorme behoefte aan.

Online sessie 10 oktober 2020
Op zaterdag 10 oktober vindt deel 1 van het online Borstkankersymposium plaats. Met dezelfde kwaliteit als de bezoekers van de stichting gewend zijn. Met sprekers die zich volledig voor patiënten en ex-patiënten inzetten. De sessies van elk een uur zijn dit keer gratis te volgen vanuit eigen huis. Deel 1 richt zich op ‘Grip op je leven’ en ‘Grip op het werk’.

Online sessie 24 oktober 2020
Deel 2 vindt plaats op zaterdag 24 oktober en richt zich op ‘Grip op vitaliteit’ en ‘Grip op je Geest’. Ook deze beide delen duren ca. een uur en zijn gratis te volgen. Tijdens en na de uitzendingen bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Binnenkort is het nieuwe programma te lezen op www.borstkankersymposium.nl waar ook de inschrijvingen plaats vinden en alle informatie over de uitzendkanalen wordt gegeven.