Word ook donateur!

Word donateur van de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol voor slechts € 25,– per jaar. De Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is de organisator van het landelijk Borstkankersymposium en het Middagsymposium Kanker & Arbeid, initiatieven van (ex)patiënten voor (ex)patiënten.

De symposia ondersteunen patiënten bij het zoeken naar en vinden van oplossingen voor uitdagingen die zij tijdens en na de ziekte op hun levenspad tegenkomen. Van Kanker naar een leven Na Kanker.

Positiviteit

Er zijn workshops, plenaire sessies en je kunt met elkáár verbinden. Je komt thuis vol nieuwe energie, met veel tips, relevante informatie, nieuwe contacten én een positief gevoel over jezelf.

Help ons deze events weer mogelijk te maken. Het gaat om jouw vrouw, man, moeder, vader, zus, broer, vriendin, vriend, collega of werknemer.

Gun ze deze waardevolle dag.

ANBI Stichting

Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is vanaf 15 september 2015 door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI Stichting. Voor meer informatie over ANBI en wat dat voor u als donateur betekent kunt u de website van ANBI bezoeken:

Heb je vragen over het steunen van Jij Speelt de Hoofdrol?

Steunen kunt u ons op velerlei manieren. Naast het doen van een donatie kunt u bijvoorbeeld uw expertise inzetten. Voor vragen of suggesties kunt u een mail sturen naar info@jijspeeltdehoofdrol.nl, of gebruik het formulier hiernaast. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven nieuwsbrief

Borstkankersymposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onze donateurs

Onze standhouders

logo the right meal

Onze partners