Gepersonaliseerde zorg, hoe vinden we elkaar?

13 september 2023 | Concept

15 maart 2024, Landgoed Zonheuvel in Doorn

15 maart 2024 komen we bij elkaar met een gemeenschappelijk doel: het verkennen van alle mogelijkheden en wensen rondom gepersonaliseerde zorg bij de behandeling van kanker. Deze middagbijeenkomst is gewijd aan alle zorgverleners die een essentiële rol spelen in de reis van patiënten die geconfronteerd worden met de uitdagingen van kanker.
De bijeenkomst  heeft als doel een samenwerkingsomgeving te bevorderen waarin we de nuances van gepersonaliseerde zorg kunnen verkennen. We geloven dat door inzichten, best practices en innovaties te delen, we gezamenlijk de kwaliteit van zorg en resultaten voor de mensen met kanker kunnen verbeteren.

  Gedurende deze middag zullen we horen van experts in het veld, boeiende discussies voeren en de nieuwste ontwikkelingen in gepersonaliseerde zorg verkennen. Ons doel is niet alleen onze kennis te vergroten, maar u allen te voorzien van inspiraties en inzichten die nodig zijn om de best mogelijke zorg te bieden aan kankerpatiënten terwijl ze hun unieke behandeltrajecten doorlopen.
Elke patiënt heeft een uniek verhaal en hun reis door kanker wordt gekenmerkt door individualiteit. Door gepersonaliseerde zorg te omarmen, kunnen we ervoor zorgen dat elke patiënt een behandelplan ontvangt dat is afgestemd op hun specifieke behoeften, voorkeuren en omstandigheden. Deze unieke bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol in samenwerking met onder meer de Borstkankervereniging Nederland. Deelnemers aan deze bijeenkomst doen mee op uitnodiging. Wij willen u heel graag uitnodigen voor deze middag, om in contact te komen met uw collega-zorgverleners en een aantal mannen en vrouwen die geconfronteerd zijn met kanker, om weg te gaan met een hernieuwd gevoel van doel in uw missie om compassievolle en effectieve zorg te bieden aan kankerpatiënten.
Jos Nieveen

Jos Nieveen

Middagvoorzitter

Saskia Koopmans

Saskia Koopmans

Voorzitter Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Désiré Paschedag

Désiré Paschedag

Workshop leider

Georgina Haug

Georgina Haug

Meer weten wat Stichting Jij Speelt de Hoofdrol doet?

Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is er voor vrouwen en mannen die geraakt zijn door (borst)kanker. Dat betekent dat bij alles wat wij doen, wij altijd de kankerpatiënt in onze gedachten hebben. Of je nu net de diagnose hebt gehad of dat je klaar bent met de behandeling of je weet dat er geen behandeling meer is die je beter maakt.

Lees meer:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.