Editie 21 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

4 december 2022 | Actueel

Wat een jaar is dit weer. Een oorlog die maar niet eindigt. Politiek gerommel in Den Haag. Financiële onzekerheid voor velen van ons. Covid lijkt verder weg en dan soms ineens weer dichtbij. Misschien zit je volop in de behandeling van borstkanker of heb je nog een operatie in het verschiet.  Een jaar met pieken en dalen. Het jaar 2022 bracht voor Stichting Jij Speelt de Hoofdrol ook mooie dingen. Wat waren we blij dat we na twee jaarop 15 oktober weer een borstkankersymposium konden organiseren in Doorn.

We hebben ook weer nieuwe plannen. Neem de podcasts die we volgend jaar gaan maken en de nieuwe actie met betrekking tot Wereldkankerdag 2023 die we met Stap Nu willen gaan uitvoeren.  Nieuwe plannen voor 2023 worden dus gemaakt en onze splinternieuwe website – waarin al onze activiteiten zijn samengebundeld-  krijgt steeds meer zijn definitieve uiterlijk. Dus inclusief het borstkankersymposium.

Dit jaar werd tijdens het borstkankersymposium werd aandacht besteed aan lobulaire borstkanker en aan triple negatieve borstkanker. Hier gaan we in 2023 mee door. De eerste afspraak staat in de agenda als het gaat om een webinar over lobulaire borstkanker met Rian Terveer en Thijs Koorman. Zij gaven tijdens het borstkankersymposium al een interessante workshop maar er is nog zoveel meer te vertellen. Je hoort nog van ons in welke vorm we dit gaan doen. Hetzelfde geldt voor Triple Negatieve Borstkanker, ook hier worden nieuwe activiteiten ontplooid.

Natuurlijk blijven wij ook doorgaan met de besloten facebookgroep Kanker en Werk waar een groot aantal experts zoals ondermeer Marina Fransen, Renée van Garderen en Herman Sars bijna dagelijks klaar staan om je te adviseren.

En dan nu alweer de 21e editie van het Jij Speelt de Hoofdrol Magazine. Met verhalen, foto’s en video’s van lezingen op het Borstkankersymposium, van patiënten, voor patiënten. Heel veel leesplezier.  Klik hier   #borstkanker #borstkankermaand #bvn #borstkankeronderzoek #jijspeeltdehoofdrol

Lees meer: