Nieuwe podcast met Tootje Boutkan en Mirjam Velting over leven met uitgezaaide borstkanker

25 juli 2023 | Ervaringsverhalen, Podcast

In deze vijfde  aflevering luister je naar een gesprek met Mirjam Velting, in 2020 werkzaam bij de Borstkankervereniging Nederland  en Tootje Boutkan. Een op de vijf vrouwen met borstkanker, krijgt te maken met uitgezaaide  borstkanker. Mensen met uitgezaaide borstkanker, kunnen vaak steeds beter en langer leven. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee.  Hoe doe je dat nou, langer leven? Hoe maak je keuzes voor je behandeling? Hoe betrek je je naasten erbij? Kun je nog grip houden op je leven?  Een prachtig gesprek tussen Mirjam en Tootje dat we jou als luisteraar van Jij Speelt de Hoofdrol Podcast niet willen ontzeggen.  Deze geluidsopname zijn onderdeel van de video die eerder werd gemaakt ten behoeve van het Borstkankersymposium van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol dat op 10 oktober 2020 plaatsvond.

Heb je na het beluisteren van deze podcast behoefte om te praten met een vrijwilliger van de Borstkankervereniging Nederland of wil je meer informatie over Uitgezaaide Borstkanker, ga dan naar www.borstkanker.nl Tijdens de negende editie van het Borstkankersymposium dat op 16 maart 2024 plaatsvindt, staat natuurlijk ook weer Uitgezaaide borstkanker op de agenda. Hou deze website en onze socials in de gaten voor meer nieuws.

Klik hier voor het beluisteren van de podcast

Lees meer:

Tumor met een vleugje humor

Tumor met een vleugje humor

Drie jaar geleden verscheen het interview dat we hadden met Leontien in ons Jij Speelt de Hoofdrol Magazine. Een aantal weken geleden spraken wij elkaar weer. Over het boekje, over hoe het nu met Leontien gaat en over het Borstkankersymposium.  De moeite waard om het...