Nieuwe podcast met Georgina Haug en Kieke van Maarschalkerwaart

6 november 2023 | Actueel, Ervaringsverhalen, Podcast

Eef overleed 25 maart 2021, 5 jaar nadat voor de tweede maal borstkanker bij haar werd geconstateerd. Georgina en Kieke praten over Eef, hoe Kieke en Eef samen van de goede dagen die ze hadden een feestje konden maken, hoe ze ondanks slecht geschudde kaarten een wereldreis maakten, hoe ze hun kleine neefjes niet uitsloten maar onderdeel lieten zijn van hun leven met kanker en zagen hoe onbevangen de kleine kinderen hiermee om gingen. Een naderend afscheid werd een sterrenexpeditie, een draagbaar een sterrenvlot. De reis heeft Kieke vormgegeven in het prachtige boek (L)Eef, the next level of love.

Georgina leeft zelf met uitgezaaide borstkanker en weet vanuit haar eigen ervaringen in dit prachtige gesprek steeds de juiste vragen te stellen waardoor de luisteraar een inkijkje krijgt in het leven van Eef en Kieke. Vanaf 13 november 2023 staat deel 2 van dit gesprek live op spotify.

Wil je na het beluisteren van deze podcast  meer weten over het boek dat geschreven is door Kieke, ga dan naar thenextleveloflove.nl.  Wil je meer informatie over Uitgezaaide Borstkanker, ga dan naar www.borstkanker.nl. Tijdens de negende editie van het Borstkankersymposium dat op 16 maart 2024 plaatsvindt, staat  ook  Uitgezaaide borstkanker op de agenda. Hou deze website en onze socials in de gaten voor meer nieuws.

Klik hier voor het beluisteren van de podcast

Lees meer:

In gesprek met Georgina Haug

In gesprek met Georgina Haug

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en...