Editie 16 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

2 september 2021 | Actueel

Als je borstkanker hebt, is er vaak weinig tijd om even op adem te komen. Behandelingen, chemo’s, bestralingen, ze volgen elkaar allemaal rap op en nadenken over hoe het daarna zal zijn, dat lukt vaak niet. Hoe gaat het straks met werk, hoe gaat het eigenlijk met mijn gezin? Je bent aan het overleven.

In dit nummer laten we verschillende vrouwen uit verschillende landen aan het woord. Allemaal met hun eigen verhaal, hoe zij door de jaren heen uiteindelijk daar zijn terecht gekomen, waar zij weer lucht kunnen halen.

Borstkanker door de jaren heen is  de titel voor het Borstkankersymposium dat we 9 oktober 2021 organiseren. Ik weet eigenlijk niet meer wat we vorig jaar dachten. Of het eenmalig online zou zijn. Waarschijnlijk wel.

In ieder geval hebben we besloten om ook dit jaar een online versie te organiseren. Met sprekers, oud en nieuw. Vooral patiënten. Allemaal met mooie en waardevolle verhalen. Je kunt zelf uitzoeken wat je wilt volgen.

Hou onze facbookpagina in de gaten en natuurlijk verschijnt er in september nog een editie van het Jij Speelt de Hoofdrol Magazine geheel gewijd aan de zevende editie van het Borstkankersymposium, Van Patiënten, voor Patiënten.

 

Lees meer:

In gesprek met Georgina Haug

In gesprek met Georgina Haug

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en...

Tumor met een vleugje humor

Tumor met een vleugje humor

Drie jaar geleden verscheen het interview dat we hadden met Leontien in ons Jij Speelt de Hoofdrol Magazine. Een aantal weken geleden spraken wij elkaar weer. Over het boekje, over hoe het nu met Leontien gaat en over het Borstkankersymposium.  De moeite waard om het...