Editie 22 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

22 maart 2023 | Actueel, Nieuws

GA DIRECT NAAR HET MAGAZINE

De start van de lente. Veel mensen kijken er naar uit. De klok wordt weer vooruit gezet. Het is langer licht. Iedereen kijkt uit naar temperaturen met dubbele cijfers en voorzichtig aan gaat men nadenken over de zomervakantie. Herken jij je hier in? Of zit jij of degene die zo belangrijk voor je is een ware roalercoaster. Want, herken jij ook de rollercoaster die Borstkanker met zich meebrengt?

Voor iedereen is die rollercoaster anders maar er zijn ook veel overeenkomsten. Geleefd worden, van afspraak naar afspraak, bezig zijn met beter worden of leven met uitgezaaide kanker, mensen die er voor je zijn of er juist niet zijn. Angst voor terugkeer of angst voor de uitzaaiingen de er zijn. De behoefte aan een luisterend oor, andere dingen dan je werk die belangrijk worden in je leven.

Met een artikel over Lymfoedeem, Gewichtsmanagement, een interview met Ilse De Smed en de start van haar blog, een bijdrage over de regeling ‘WIA aanvraag voor 60plussers’ en natuurlijk ChristaBlogt en Wat zou jij doen? door Martha Rijkmans. Afsluiten doen we dit keer met Marcelle Sonneveld over dermatografie (medisch tatoeëren).

Wij wensen jullie een goede lente met liefde en hoop.

Lees meer: