Editie 20 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

5 september 2022 | Actueel

Bij de start van de metereologische herfst, verschijnt de 20e editie van het Jij Speelt de Hoofdrol Magazine. Dit keer gewijd aan het Borstkankersymposium met als thema Zorg voor elkaar. Het symposium dat inmiddels al voor de achtste keer georganiseerd wordt. Na twee digitale symposia zijn wij, Stichting Jij Speelt de Hoofdrol en alle sprekers die weer meedoen, heel erg blij dat we elkaar eindelijk weer mogen ontmoeten. In deze editie lees je hoe het programma eruit ziet en vind je meer informatie over de locatie en vervoer.

 Daarnaast krijgen natuurlijk ook de vaste rubrieken zoals Kanker en Werk en de Leestafel een plek in deze editie. Een bijdrage van Peter Kapitein gaat over second opinions. Mag je dat wel vragen en hoe raar vinden artsen dat dan als je dat doet?

Tot slot, deel jij het magazine ook onder ander lotgenoten? Deze editie en de 19 vorige edities informeren je over zaken die je in je dagelijkse bestaan tegenkomt. Van patiënten, voor patiënten. Misschien tot de 8e editie van het Borstkankersymposium of anders bij editie 21 die eind van dit jaar verschijnt.

 

Lees meer:

(Weer) aan het werk

(Weer) aan het werk

Op een laag pitje blijven werken als je wordt behandeld tegen kanker kan fijn én goed zijn. Maar hoe pak je dat aan? Ook voor wie ná de behandelingen start: wat zijn hobbels en valkuilen, en hoe tackel je die? Met dank aan de auteur: Marlies Jansen.Hobbel:...