WereldKankerLoop op 14 januari 2024

11 november 2023 | Actueel, Agenda, Jij Speelt de Hoofdrol

Voor de tweede maal doet Stichting Jij Speelt de Hoofdrol zondag 14 januari a.s. mee met deze wereldwijde beweging om kankerpatiënten, overlevenden en hun families te steunen en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. We starten om 15.00 uur en de wandeling duurt tot 16.00 uur. Na de wandeling krijgt u van de organisatie een kopje kofffie of thee. Aangeboden door de Stap & Care groep. 

De Wereld Kanker Loop is een WERELDWIJDE 24 uur durende wandeling met deelnemers uit meer dan 250 steden. Elke stad krijgt één uur de tijd om te wandelen, en de combinatie van deze uren over de hele wereld zal overeen komen met een volledige dag van 24 uur. Het wordt dus een 24 uur durende Levensloop die bijna alle tijdzones omspant. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen voor kankerpatiënten en kankeronderzoek over heel de wereld. Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is zo’n goed doel.

1 WANDEL MEE

Alle deelnemers moeten zich inschrijven. Dit is gratis.

Deelnemers start om 15.00 uur.

Als u zich inschrijft, verbindt u zich ertoe een uur te gaan wandelen tijdens het aangegeven tijdstip in Rijs, Den Haag of Den Bosch. U kunt alleen wandelen, met vrienden of in groep. Elke deelnemer moet zich individueel inschrijven. Er  zijn door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol drie routes uitgezet vanaf een vast start punt. Het eindpunt is op dezelfde plek.  Deze worden de komende maanden bekend gemaakt. 

De dag zelf

Tijdens de wandeling worden foto’s gemaakt die ge-upload worden op instragram en/of facebook met de tag @worldcancerwalk en de hashtags #worldcancerwalk #walkwithus. Zo kunnen deelnemers over de hele wereld zich verbonden en verenigd voelen en zien hoe de wandeling vordert in de steden over de wereld.

2 DONEER  

Meewandelen is gratis en zo laat u zien dat u zich verbonden voelt met zoveel mensen in onze omgeving die te maken hebben of hebben gehad met kanker. Bent u in de gelegenheid om onze initiatieven zoals het jaarlijkse Borstkankersymposium, de besloten facebookgroep Kanker en Werk of onze andere initiatieven te ondersteunen, dan wordt dat zeer gewaardeerd.

Word donateur

Stichting jij Speelt de Hoofdrol organiseert het Borstkankersymposium, geeft workshops, verzorgt webinars en beheert de Facebookgroep Kanker en Werk. Al 9 jaar volledig gerund door  vrijwilligers. Help jij ons met een donatie?

Gestart wordt vanaf  De Rustende Jager,  Oude Bosschebaan 11, 5074 RC Biezenmortel

Gestart wordt vanaf  de Huiskamer, Stationshal (2e verdieping)  Centraal Station Den Haag.  Kon. Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag

Gestart wordt vanaf  Bistro Rijsterbosch.  Marderleane 2 – 8572 WG Rijs

Gerret Verhagen

Gerret Verhagen

Gastheer Team Den Bosch

Jaap Luikenaar

Jaap Luikenaar

Gastheer Team Den Bosch

Georgina Haug

Georgina Haug

Gastvrouw Den Haag

Rob Videler

Rob Videler

Gastheer Den Haag

Ed de Bruijn

Ed de Bruijn

Gastheer Rijs

Sabine Wernars

Sabine Wernars

Gastvrouw Rijs

Lees meer:

In gesprek met Georgina Haug

In gesprek met Georgina Haug

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en...