In gesprek met Stefan Verhoeve, partner van een borstkankerpatiënte

6 oktober 2024 | Borstkanker, Nieuws, Podcast

Stefan zijn vrouw Ilona werd gediagnostiseerd met borstkanker toen zij 38 weken zwanger was. Helemaal klaar voor de geboorte van hun tweede kindje, werd hun gevoel ineens overstemd met grote zorgen en onzekerheid.
Stefan vertelt in deze podcast hoe hij als jonge vader en partner na de bevalling en het opstarten van de behandeling zijn weg vond in de zorg voor zijn vrouw, hoe hij in gesprek ging en hulp zocht en hoe hij met zijn eigen werk omging in een periode waar heel veel andere vraagstukken belangrijker waren.
Mooie tips over de inzet van de ⁠Mealtrain,⁠ ⁠Stichting Mee ⁠en ⁠Stichting Sterk⁠ hebben hem geholpen bij de rollercoaster waar hij en zijn gezin in terecht was gekomen.
Het boek dat Stefan schreef verschijnt morgen 7 oktober a.s.

#Mealtrain #StichtingSterk #StichtingMee #StichtingJijSpeeltdeHoofdrol #partner #zwangerschap #mammamelk

Lees meer:

Die pet past ons allemaal

Die pet past ons allemaal

Tien jaar geleden werd in 2015 Stichting Jij Speelt de Hoofdrol opgericht. Van patiënten, voor patiënten. Om dit te vieren staat 2025 in het teken van ons tienjarig bestaan. ProgrammaGedurende het hele jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd. Online...

Vrije tijd

Vrije tijd

Sinds ik arbeidsongeschikt ben, lijken veel mensen te denken dat ik omkom in de vrije tijd. Ik hoef immers niet meer te werken. Eigenlijk lijkt het op de reacties van toen ik parttime werkte om mijn kinderen te kunnen opvangen. Op het werk zeiden mensen: “geniet van...