Lachende-model

Word donateur van de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol voor slechts € 25,00 per jaar. De Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is de organisator van het landelijk Borstkankersymposium en het Middagsymposium Kanker & Arbeid, initiatieven van (ex)patiënten voor (ex)patiënten.

De symposia ondersteunen patiënten bij het zoeken naar en vinden van oplossingen voor uitdagingen die zij tijdens en na de ziekte op hun levenspad tegenkomen. Van Kanker naar een leven Na Kanker.

Er zijn workshops, plenaire sessies en je kunt met elkáár verbinden. Je komt thuis vol nieuwe energie, met veel tips, relevante informatie, nieuwe contacten én een positief gevoel over jezelf.

Help ons deze dag, zaterdag 9 oktober 2021, weer waar te maken. Het gaat om jouw vrouw, man, moeder, vader, zus, broer, vriendin, vriend, collega of werknemer. Voor meer info kijk op www.borstkankersymposium.nl.

Gun ze deze waardevolle dag.

symposium-circle

ANBI Stichting

De Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is per 15 september 2015 door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI Stichting. Voor meer informatie over ANBI en wat dat voor u als donateur betekent, www.anbi.nl.