Amersfoort, 19 december 2018.

Dinsdag 18 december jl. hebben de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol, organisator van o.a. het Borstkankersymposium, en het samenwerkingsverband Groep Werk & Kanker, met daarin Re-turn BV, Stap.nu en Care in Company een samenwerkingsovereenkomst getekend om te komen tot de organisatie van projecten rondom het thema Kanker & Werk. Als eerste zal worden gewerkt aan de organisatie van de Nationale Kanker en Werk Dag op 5 november 2019.

“De krachten worden gebundeld met de overtuiging dat we elkaar heel goed aanvullen om het thema Kanker & Werk professioneel onder de aandacht te brengen van werkgevers, politiek, uitkeringsinstanties en patiënten(verenigingen). Zolang 1 op de 4 kankerpatiënten zijn of haar baan verliest is er voor ons nog een hoop werk te verrichten.”

De Nationale Kanker en Werk Dag wordt mede ondersteund door kennispartner Amsterdam UMC (locatie AMC), de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) en de werkgroep Werk van de TaskForce van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).

Voor meer informatie klik hier.

tekenen webversie

vlrr: Machteld de Bont, Saskia Koopmans, Ragna van Hummel.