Wereldkankerdag | 4 februari 2022

3 februari 2022 | Nieuws

Kanker raakt iedereen, jou dus ook!

Natuurlijk willen wij ons opnieuw verbinden aan de doelstelling: aandacht voor de impact van kanker (op het gezin, de werkvloer en andere levensgebieden) en voor het brede aanbod aan zorg en ondersteuning voor (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden.

Dit jaar doen we dit met veel plezier met Stap Nu. Want zorg en ondersteuning bieden, doen wij niet alleen. Gezamenlijk rollen we een actie uit die een heel jaar duurt.

Wij nodigen mensen uit om de hoofdrol te spelen in een two minute movie over zichzelf. Of samen met partner, kinderen, collega’s/baas, de buren. Kortom alleen of met iemand die samen met hem/haar geraakt werd, want kanker heb je niet alleen.

De inzendingen plaatsen we met regelmaat op onze social media, om op die manier door het hele jaar heen aandacht te geven aan het thema: ‘Kanker raakt iedereen’.

Lees meer

 

Lees meer:

In gesprek met Georgina Haug

In gesprek met Georgina Haug

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en...