Wereldkankerdag | 4 februari 2022

3 februari 2022 | Nieuws

Kanker raakt iedereen, jou dus ook!

Natuurlijk willen wij ons opnieuw verbinden aan de doelstelling: aandacht voor de impact van kanker (op het gezin, de werkvloer en andere levensgebieden) en voor het brede aanbod aan zorg en ondersteuning voor (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden.

Dit jaar doen we dit met veel plezier met Stap Nu. Want zorg en ondersteuning bieden, doen wij niet alleen. Gezamenlijk rollen we een actie uit die een heel jaar duurt.

Wij nodigen mensen uit om de hoofdrol te spelen in een two minute movie over zichzelf. Of samen met partner, kinderen, collega’s/baas, de buren. Kortom alleen of met iemand die samen met hem/haar geraakt werd, want kanker heb je niet alleen.

De inzendingen plaatsen we met regelmaat op onze social media, om op die manier door het hele jaar heen aandacht te geven aan het thema: ‘Kanker raakt iedereen’.

Lees meer

 

Lees meer:

Opruimen alsof de dood me op de hielen zit

Opruimen alsof de dood me op de hielen zit

De laatste tijd ben ik als een dolle aan het opruimen. Alsof de dood me op de hielen zit. Misschien is dat ook wel zo, maar dat weet ik gelukkig nu nog niet. Waarom dan toch die haast en hoe pakt dat uit?Don't kill your darlings Ze zeggen wel eens ‘don’t kill your...