Wereldkankerdag | 4 februari 2022

3 februari 2022 | Nieuws

Kanker raakt iedereen, jou dus ook!

Natuurlijk willen wij ons opnieuw verbinden aan de doelstelling: aandacht voor de impact van kanker (op het gezin, de werkvloer en andere levensgebieden) en voor het brede aanbod aan zorg en ondersteuning voor (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden.

Dit jaar doen we dit met veel plezier met Stap Nu. Want zorg en ondersteuning bieden, doen wij niet alleen. Gezamenlijk rollen we een actie uit die een heel jaar duurt.

Wij nodigen mensen uit om de hoofdrol te spelen in een two minute movie over zichzelf. Of samen met partner, kinderen, collega’s/baas, de buren. Kortom alleen of met iemand die samen met hem/haar geraakt werd, want kanker heb je niet alleen.

De inzendingen plaatsen we met regelmaat op onze social media, om op die manier door het hele jaar heen aandacht te geven aan het thema: ‘Kanker raakt iedereen’.

Lees meer

 

Lees meer:

Blog: Jouw perspectief

Blog: Jouw perspectief

Het leven is een prachtige reis vol met mooie en mindere mooie momenten, maar je leest dit ongetwijfeld wanneer jezelf of een dierbare wordt geconfronteerd met een pittige uitdaging. Een die onze moed en vastberadenheid tot het uiterste testen. Borstkanker is zo'n...

Editie 23 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

Editie 23 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

Met trots presenteren we het laatste nummer van Jij Speelt de Hoofdrol Magazine! In dit nummer nog een laatste maal verhalen van vrouwen die hun passies hebben nagestreefd, hindernissen hebben overwonnen en prachtige prestaties hebben geleverd. Hoewel dit het laatste...