Word jij onze nieuwe collega-bestuurder/secretaris?

2 maart 2023 | Nieuws

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe collega/secretaris voor de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Wij zijn een onafhankelijke stichting die (ex)patiënten voorop stelt. Vandaar ook onze naam. De (ex)patiënt staat in de hoofdrol. Wij hebben de ANBI status en werken met 5 bestuursleden, een voorzitter, penningmeester, secretaris en twee leden. Daarnaast hebben wij een Raad van Toezicht bestaande uit 2 leden.

Wie zijn wij?

Je kunt onze profielen vinden op deze website.  Wij vergaderen ca. 7 keer per jaar met en zonder onze Raad van Toezicht. Dit gebeurt grotendeels online. We organiseren 1 keer per jaar een groot Borstkankersymposium met diverse onderwerpen. Op ons youtube kanaal is hier veel over terug te vinden. Daarnaast organiseren wij regelmatig webinars o.a. over kanker en werk maar ook over andere belangrijke onderwerpen. Die verschillen ieder jaar. Daarnaast maken we podcasts met medewerking van artsen, coaches en (ex)patiënten.
Wij zoeken een teamspeler, iemand die tijd en energie heeft om ons te ondersteunen in het maken en uitwerken van verslagen van onze vergaderingen. Iemand die mee kan en wil denken met het creatieve proces, die kan organiseren. Iemand die het leuk vindt om te schrijven en of anderszins een bijdrage te leveren aan ons digitale magazine en of nieuwsberichten. We zijn een klein team wat openstaat voor nieuwe ideeën maar ook eigenwijs is in welke lijn we willen volgen en met de nodige ervaring. We willen ieder jaar graag vernieuwen en gaan mee in de tijd van nieuwe technologieën en methodes om met onze doelgroep te communiceren.
Onkosten van de bestuursleden worden vergoed op basis van in het bestuur gemaakte afspraken en declaraties. Bestuursleden van de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol kunnen zich blijven ontwikkelen door het volgen van gratis workshops en trainingen bij PGO Support. maar altijd reis- en verblijfkosten. Deze worden ieder jaar opnieuw vastgesteld (rekening wordt gehouden met wat maximaal wettelijk is bepaald) in het begin van het nieuwe jaar.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag meer over of schrijf een korte brief met CV naar:
Sabine Wernars, mail: swernars@ijspeeltdehoofdrol.nl  / mobiel: 0621288248
Saskia Koopmans, mail: skoopmans@jijspeeltdehoofdrol.nl

Lees meer:

In gesprek met Georgina Haug

In gesprek met Georgina Haug

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en...