In gesprek met Georgina Haug

12 februari 2024 | Actueel, Nieuws, Podcast

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en zorgprofessionals.
In hun gesprek proberen ze voor zichzelf duidelijk te krijgen wat ‘passende zorg’ voor hen betekent. Waar bestaat passende zorg uit vanuit het patiënten perspectief en waar kan dat schuren met het perspectief van de verzekeraar?

Een gesprek wat net zoveel vragen oproept als dat ze samen kunnen beantwoorden. Daarom nodigen zij je als luisteraar heel graag uit om te reageren. Benieuwd naar jouw mening die ze graag meenemen naar het Borstkankersymposium dat 16 maart plaatsvind op Landgoed Zonheuvel in Doorn met als thema Passende zorg. Meer over het Borstkankersymposium vind je natuurlijk op www.jijspeeltdehoofdrol.nl

Passende zorg als thema voor het Borstkankersymposium dat op 16 maart a.s. plaatsvindt op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Voor meer informatie ga je naar de website van het borstkankersymposium.

Benieuwd naar het Borstkankersymposium

Ben je benieuwd wat het Borstkankersymposium je allemaal te bieden heeft? Bekijk het programma en schrijf je in!

Lees meer: