Kanker en Werk: Wat kan er wèl!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=8yGBqL-6qLU&feature=emb_logo

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Dat is misschien nog wel meer het geval voor iemand die ernstig ziek wordt. Daarom is het zo belangrijk dat werkgevers weten hoe ze medewerkers met kanker goed kunnen begeleiden. Voor werknemers is het belangrijk om te beseffen welke mogelijkheden er zijn om te blijven werken en om terug te keren na ziekte.

Het unieke van deze dag is dat werkgevers en werknemers kennis opdoen, praktische informatie krijgen, maar ook elkaar ontmoeten en op een ontspannen manier van elkaar leren. Uw dagelijkse praktijk staat daarbij centraal.

Nationale Kanker en Werk Dag 2020

In 2020 werd wederom een Nationale Kanker en Werk Dag georganiseerd. Een nieuw programma, volledig digitaal, maar net zo interactief en praktijkgericht. Zodat we er met elkaar voor zorgen dat werkbehoud bij kanker bij iedereen op de agenda staat. Vanuit Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is een lid toegevoegd aan het bestuur van de Stichting Nationale Kanker en Werk Dag en leveren wij een bijdrage aan de tot stand koming van deze waardevolle dag. Tot ziens !