Tot onze spijt moeten we u berichten dat in overleg met het Medisch Centrum Leeuwarden besloten is om de workshop ‘lunchen aan je toekomst’ op 9 april te annuleren ivm het Coronavirus.

Stichting  Jij Speelt de Hoofdrol zal samen met het Medisch Centrum Leeuwarden  op zoek gaan naar een nieuwe datum. Voor nu houden we met elkaar de berichtgeving van de overheid in de gaten om zo een goed alternatief te kunnen bieden.

Graag verwijzen wij u naar de besloten facebookpagina Kanker en Werk (patiënten met vragen over kanker en werk kunnen daar terecht en krijgen van onze specialisten antwoord en adviezen).

We hopen dat iedereen veilig blijft en dat we u zo snel mogelijk een nieuwe datum kunnen voorstellen.   

Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

 

Doelstelling

Afgezegd: 9 april 2020 om 12.00 - 16.00 uur

Kanker en arbeid. Voor veel (ex-)patiënten is werk heel belangrijk en een bron van plezier en een vorm van zingeving aan het bestaan. Desondanks ondervinden veel kankerpatiënten problemen met de terugkeer naar werk.  25% van de kankerpatiënten wordt op een zijspoor gezet en uiteindelijk na een Spoor 1 en/of Spoor 2 traject ontslagen. 
Hoe kan je samen met je werkgever er voor zorgen dat je niet in deze situatie terecht komt?  En als het niet anders kan, is er ook een Spoor 3? Een Spoor 3 waar je zelf de regie omarmt en op zoek gaat naar een zinvol bestaan.
‘Lunchen aan je toekomst’ biedt nieuwe inzichten, tips en ondersteuning van arbeidsmarktexperts. Hiermee kun je jouw inzichten aanscherpen en een visie ontwikkelen om je zelf klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging in deze hectische tijd. Lees meer in onze brochure.

Op een later moment organiseren we alsnog samen met het Medisch Centrum Leeuwarden Lunchen aan je toekomst.  Ben jij werknemer/ZZP-er en ben je getroffen door kanker, dan ben je nu al  meer dan welkom bij de besloten facebookgroep Kanker en Werk. Hier kun je nu al je vragen kwijt.  

Naar de facebookgroep

Ben je benieuwd naar wat Lunchen aan je Toekomst voor jou kan betekenen?   Hou de website in de gaten voor een nieuwe datum.   

 

Programma
12.00 uur Ontvangst
12.30 uur Opening. Gastheer/Gastvrouw
12.35 uur  Start Stichting Jij Speelt de Hoofdrol – Saskia Koopmans, voorzitter

12.40 uur Wat mag je van ons verwachten? Rob van Boxtel, Medisch Centrum Leeuwarden.   
13.00 uur  Sessieronde 1
14.00 uur Pauze, netwerk en wisselen van tafels
14.30 uur  Sessieronde 2
15.30 uur Take aways

15.45 Plenaire afsluiting 

Je kunt deelnemen aan twee van de volgende sessies:

Sessie 1. De rol van het UWV
Anne Polak.  

Sessie 2. De rol van de Bedrijfsarts
Cobi Oostveen

Sessie 3. Wet verbetering Poortwachter 
Ghyslaine Tjoa en Sabine Wernars 

Voor meer informatie: lees onze brochure.

Organisator

Stichting Jij Speelt de hoofdrol ism Medisch Centrum Leeuwarden

Doelgroep: Werknemers die kanker hebben of hebben gehad dan wel (ex) werknemers die terug willen keren in het arbeidsproces.

Kosten: € 15,00.

Wanneer en waar: De workshop van donderdag 9 april van 12.00 tot 16.00 uur bij Medisch Centrum Leeuwarden is i.v.m. het corona virus geannuleerd. Zodra meer bekend is over een nieuwe datum, zullen we de deelnemers informeren.