Houd zelf de regie

Welkom bij Kanker & Arbeid

U heeft kanker of kanker gehad en zoekt naar heldere informatie over relevante thema’s rondom Kanker en Arbeid. Wij willen u informeren en ondersteunen op weg naar een werksituatie die bij u past.

Kanker en Arbeid is een van de pijlers van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. De experts die zich inzetten voor Kanker & Arbeid hebben als doelstelling om (ex)kankerpatiënten te ondersteunen bij het behoud van werk. Dit doen wij door informatievoorziening via de vaste rubriek in ons online magazine, ronde tafel sessies tijdens het Borstkankersymposium en workshops tijdens Lunchen aan je Toekomst. Daarnaast kunt u lid worden van de facebookgroep Kanker en Werk.

Kanker en Arbeid – Wat er allemaal wél kan!
5 november 2019 organiseerde Stichting Nationale Kanker en Werk Dag een jaarlijks terugkerende dag met als titel Nationale Kanker en Werk Dag. Met veel genoegen kijken wij terug op een geslaagde 1e editie. Wij ontvingen ruim 110 werknemers, werkgevers en andere betrokken om te praten over wat er wél kan met betrekking tot kanker en werk.

Onze ambassadeurs ondersteunen actief onze doelstellingen. Ze zijn betrokken en besteden aandacht aan Kanker en Arbeid in hun netwerk.

Heeft u nuttige informatie, wilt u bloggen of zich anderszins inzetten voor deze doelgroep neem dan contact op met Stichting Jij Speelt de Hoofdrol.

Ik wil graag samenwerken
Ja, neem contact met mij op om verder te praten over Kanker en Werk.