6 oktober jl. vond het vierde Borstkankersymposium plaats. Stichting Jij Speelt organiseerde het symposium voor de vierde maal met dit jaar het thema Gehoord Worden. Ik ben blij om als bestuurslid van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Volgend jaar vindt op 5 oktober 2019 onze vijfde editie plaats. Maar voor nu, eerst de impressie van dit jaar.

Herkenning en samenzijn. Er is hier heel veel expertise in huis. En als specialisten en ervaringsdeskundigen samen een vuist maken, dan gaat dat vruchten afwerpen voor de ‘helaas’ toekomstige borstkankerpatiënt aldus Pear Ly, deelnemer tijdens het symposium.

Met dank aan alle sprekers, workshopbegeleiders, vrijwilligers, standhouders, onze donateurs en vaste partners die ons elk jaar weer steunen zodat we als Stichting Jij Speelt de Hoofdrol jaarlijks dit symposium mogen en kunnen organiseren. Wil je meer weten over het symposium en de stichting, check dan de sites van het Borstkankersymposium en Stichting Jij Speelt de Hoofdrol.

Bekijk de film