Editie 18 – Jij Speelt de Hoofdrol Magazine

7 april 2022 | Actueel

Er is voor ons een lichtpuntje en dat is dat we besloten hebben om dit jaar weer vol te gaan voor een fysiek symposium. We hebben behoefte aan elkaars aanwezigheid en we hebben elkaar gemist.

Thema dit jaar is “Zorg voor elkaar?” Zorg voor elkaar in de letterlijke zin van het woord maar ook met een vraagteken is dat wel zo? Alle programma onderdelen zullen met dit thema in gedachten worden uitgewerkt.

We zijn blij dat we weer een vol programma voor jullie kunnen samenstellen.

In dit magazine vinden jullie ook een oproep voor een of meerdere bestuursleden. Wil je ons ondersteunen in de organisatie van het symposium, webinars of het maken van het magazine aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Lees meer:

In gesprek met Georgina Haug

In gesprek met Georgina Haug

In deze elfde aflevering een gesprek tussen Sabine Wernars en Georgina Haug. Allebei ontvangen zij zorg tijdens of na borstkanker. Zorg die voor hen van groot belang is. Maar past die zorg wel in het plaatje zoals geschets wordt door richtlijnen, zorgverzekeraars en...

Tumor met een vleugje humor

Tumor met een vleugje humor

Drie jaar geleden verscheen het interview dat we hadden met Leontien in ons Jij Speelt de Hoofdrol Magazine. Een aantal weken geleden spraken wij elkaar weer. Over het boekje, over hoe het nu met Leontien gaat en over het Borstkankersymposium.  De moeite waard om het...